Băieții noștri au obținut primul succes din noua ediție a campionatului Ligii a 2-a. Echipa pregătită de Dacian Nastai s-a impus în duelul cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, cu 2-1, într-un meci disputat pe stadionul “Arena 1” din Clinceni, în etapa a 4-a. Prima repriză a fost una echilibrată, de luptă, cu puține ocazii la cele două porți. Formația noastră a reușit să deschidă scorul în minutul 42, după o fază prelungită de atac, Andreas Chirițoiu trimițând din 8 metri printre picioarele portarului advers. Chiar înainte de pauză, oaspeții au egalat dintr-o lovitură de pedeapsă executată de Alin Țegle.

La reluare, băieții noștri au forțat și au obținut o lovitură de pedeapsă în urma unui fault comis asupra lui Andreas Chirițoiu. De la punctul cu var a executat perfect Alexandru Enache, care a readus echipa noastră în avantaj. Câteva minute mai târziu, Andreas Chirițoiu a scăpat singur, dar a ratat șansa desprinderii, șutul său fiind respins de portar. Pe final, oaspeții au forțat egalarea, dar s-au lovit de intervențiile excelente ale căpitanului nostru, Răzvan Udrea.

“Ceea ce s-a lucrat în timpul săptămânii, s-a revăzut pozitiv în jocul echipei. Se putea face 3-1, dar și egal, după ocaziile adversarilor, venite după faze fixe. Băieții meritau o victorie, iar cele trei puncte sunt ca o gură de oxigen”, a spus antrenorul nostru, Dacian Nastai.
Pentru echipa noastră au jucat: Udrea (cpt.) – R. Zamfir, Cană, Coza, Șuteu – Pandele, Laur. Ardelean, Șerbănescu – Lăcătuș, Chirițoiu, Al. Enache. Au mai intrat: R. Niță, Malama, R. Tudor, Trif, Ciuciulete.