Echipa noastră a fost aproape de un rezultat spectaculos la Galați, fiind învinsă la limită, 3-2, de Oțelul, în etapa a 3-a a Ligii a 2-a. Gazdele au început în forță, conducând cu 2-0 la pauză, prin golurile marcate de George Cârjan, în minutele 29 și 45. Diferența s-a mărit în minutul 49, după reușita lui Juri Cisotti, dar finalul le-a aparținut băieților noștri. “Dubla” lui Laurențiu Ardelean, din minutele 82 și 86, a făcut ca ultimele minute să fie încinse. Din păcate, elevii lui Dacian Nastai nu au mai înscris, astfel că au părăsit terenul învinși.

”Regretele sunt legate de faptul că echipa adversă ne-a dat două goluri pe lipsă de marcaj în careu, ceea ce este esențial pentru un fundaș central. Am avut ocazii bune de a marca, dar am ratat. Suntem cea mai tânără echipă din Liga 2 de departe și asta se vede. Așa este cu tinerii, care pot să facă 15-20 de minute incredibile, cum a fost pe final, după o primă repriză slabă. Este greu să ne luptăm cu orice echipă. Noi toate jocurile le abordăm cu gândul de a obține trei puncte și de a-i ajuta pe acești copii să progreseze. Dar, analizând la rece, pot să spun că sunt lucruri pozitive”, a spus antrenorul nostru, Dacian Nastai.

Pentru echipa noastră au evoluat: Udrea (cpt.) – Zamfir, Cană, Coza, Șuteu – Pandele, Ciuciulete (82 Lăcătuș), Al. Enache (65 Șerbănescu) – Ad. Niță (46 Ardelean), R. Tudor (53 Chirițoiu), Horșia (53 Malama).