Băieții noștri sunt pregătiți pentru debutul în noul sezon al Ligii a 2-a, care va avea loc sâmbătă, de la ora 18.00. Elevii lui Dacian Nastai vor întâlni în deplasare, pe stadionul “Știința” din Timișoara, una dintre echipele de tradiție ale fotbalului românesc, Politehnica Timișoara. Este primul meci oficial după perioada de pregătire, în care echipa noastră a susținut patru partide de verificare, fără să cunoască înfrângerea: 2-2 cu Progresul Spartac, 3-1 cu Dinamo București, 3-1 cu CS Afumați și 2-2 cu Gloria Buzău. “Am fost conștient când am venit la echipă că avem un lot tânăr, cu mulți copii de perspectivă. Problemele noastre sunt legate de perioada scurtă de pregătire, pentru că am început destul de târziu. Aș mai fi vrut două săptămâni de pregătire și două meciurile amicale, dar aceasta este situația. Am reglat multe în aceste săptămâni, dar mai avem de pus la punct destule lucruri, pe care le vom rezolva pe parcurs. Îmi doresc mereu mai mult pentru acești copii, care au posibilitatea de a juca la nivelul Ligii a 2-a și de a progresa”, a spus antrenorul nostru.

Echipa noastră a ajuns vineri la Timișoara, cu dorința de a începe campionatul cu un joc bun și un rezultat pe măsură. “Ca orice început, este dificil. Va fi un meci foarte greu, pentru că nu cunoaștem aproape nimic despre adversar. Știm că lotul s-a schimbat și că este un antrenor nou. Mă interesează, în primul rând, jocul echipei. Dacă se va vedea tot ce am lucrat și am pregătit împreună, voi fi mulțumit și poate veni și un rezultat pozitiv, care contează mult pentru acești copii. Noi punem însă accentul pe dezvoltarea lor și a modelului de joc al echipei”, a explicat antrenorul nostru.

Lotul echipei noastre pentru meciul de la Timișoara: Mihai Udrea, Mario Popescu – portari, Mihai Tudose, Paul Coza, Alexandru Șuteu, Radu Cireșoiu, Radu Zamfir, Narcis Lăcătuș, Ștefan Cană, Aurelian Ciuciulete, Rareș Trif, Luca Mitrică, Ciprian Timiș, Alexandru Enache, Ovidiu Horșia, Robert Tudor, Ianis Malama, Andreas Chirițoiu, Adrian Niță, Vlad Șerbănescu – jucători de câmp.